De afgelopen dagen is er intensief gezocht naar Christiaan, met vooralsnog geen resultaat. Het zoekhondenteam, ondersteund door Ruben, Paul en Michel gaan de komende dagen verder met zoeken.

Het weer is gelukkig goed, waardoor de omstandigheden ideaal zijn om te zoeken. De rivier staat laag. Dit geeft de mogelijkheid om de rivierbedding goed te doorzoeken. In en rondom de rivier ligt veel afval, waar goed naar gekeken wordt. Af en toe wordt er wat gevonden dat potentieel van Christiaan kan zijn. Er wordt op zo’n moment gekeken naar de (gereconstrueerde) paklijst van Christiaan of het item wellicht van hem kan zijn. Vooralsnog zijn er geen items gevonden die van hem zijn.

De afgelopen dagen bevatte het doorzochte terrein veel spleten, vooral rondom het Japanse camp. De speciale camera werd hier onder andere ingezet om de spleten af te zoeken. Helaas kreeg Michel last van hoogteziekte, waardoor hij iets eerder heeft moeten afdalen naar Italian Camp. Gelukkig is hij inmiddels weer aardig opgeknapt!

De mannen bevinden zich op dit moment op het Italian camp en zijn allemaal weer bij elkaar. Ze zijn van plan om de komende dagen de rivier te volgen en verder af te dalen.