Het is inmiddels alweer bijna 3 jaar geleden dat we voor het laatst iets hoorden van Christiaan. Als vrienden en familie hebben we intussen niet stil gezeten. Want wat als ze hem of zijn spullen vinden en dat bericht bereikt ons niet?
Daarom hebben we folders laten drukken met foto’s van Christiaan en zijn klimspullen. In het Nepalees en Engels. Zodat als iemand wat vindt, hij/zij contact kan opnemen met onze lokale contacten in Nepal.

Michel, goede vriend van Christiaan, had naast andere vrienden, een rol in de twee zoektochten. Met zijn gezin is hij momenteel in Nepal voor een rondreis. 

Michel: “Ik wilde graag terug naar Nepal om het land aan mijn gezin te laten zien. Dit land is zo mooi en de mensen zijn heel vriendelijk en gastvrij. Tevens wilde ik zelf ook meer zien van het land omdat ik daar de andere keren uiteraard geen tijd voor had.”

In zijn bagage zaten zo’n 1000 folders om in Nepal verder te laten verspreiden door Karna & SARdogs. Ook heeft Michel Suraj van Saron weer gezien. Beiden waren van grote betekenis tijdens de zoektochten.

We hopen op een dag op deze plek meer nieuws te kunnen melden. We blijven hopen…Michel en SARdogs met de folders


Hotel Penguin in Pokhara, waar Michel en andere Nederlandse vrienden verbleven tijdens de zoektochten: rechts de poster die 3 jaar geleden is opgehangen, links de nieuwe folder.