Pieter (broer van Christiaan) deelt het onderstaande gebed en vraagt om zondag in de kerk samen met hem, familie en vrienden te bidden voor Christiaan.

“Schepper van hemel en aarde. Schepper van de bergen. De wereld staat in brand. Duizenden mensen leven onder de armoede grens, hebben geen onderwijs, sterven aan eenvoudig te behandelen ziektes of worden verkracht, verwond of vermoord in oorlogen.

In deze wereld zijn wij op zoek naar 1 broer, zoon, kennis of vriend met een hobby. Voor ons is dit nu belangrijk. Sorry als we even de rest van de wereld vergeten. Uw woord gaat ook over 1 verloren schaap.

Dank u dat u nog veel verder ging in uw zoektocht naar ons dan wij kunnen gaan in onze zoektocht naar Christiaan. U stuurde uw Zoon. Dank u Heer Jezus. U wandelde door de heuvels, liep over water, stilde stormen en gaf honderden mensen te eten. U veranderde de loop van de geschiedenis. U stierf voor ons. U stond op voor ons. U liet zien dan ziekte, pijn, eenzaamheid en dood niet het laatste woord hebben maar dat er een nieuwe toekomst is. Wij weten niet of we binnenkort nog met Christiaan een berg kunnen gaan beklimmen. We mogen wel geloven dat als Uw hemel is neergedaald op onze aarde we op toppen mogen staan. Als het leeuw dan met het lam kan liggen verwacht ik dat we de Dhaulagiri kunnen beklimmen zonder gevaar.”